Més de 300 pesones assisteixen al Job Dating Vielha

Gran èxit d’acollida en la primera edició del Job Dating celebrat al Palai d’Espòrts de Vielha, organitzat per l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de Vielha i amb la col·laboració del Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran, Ajuntament de Vielha e Mijaran i el Pôle d’Emploi francès.

Més de 300 persones van participar en aquest esdeveniment que tenia com a objectiu apropar a les empreses i als treballadors de la Val d’Aran i del sud de França que busquen possibles contractacions laborals de cara a la temporada d’hivern vinent.

Una trentena d’empreses van participar en aquesta acció oferint quasi 250 llocs de treball pel proper hivern. La participació de la gent al Job Dating va ser constant durant tot el matí, portant el seu Currículum Vitae a les entrevistes.

Segons el responsable de l’oficina del SOC de Vielha, Jesús Vergés, “la resposta de la gent a aquesta primera edició del Job Dating Vielha ha sigut molt positiva, ja que ha vingut molta més gent de la qual podíem esperar”.

A més de les persones que van participar presencialment, l’organització ha rebut un total de 150 Currículums Vitae via correu electrònic fins a la data. De manera que la participació final en el Job Dating Vielha se situa en unes 500 persones interessades aproximadament.

L’alcalde de Vielha e Mijaran, Juan Antonio Serrano, va manifestar que “per a Vielha e Mijaran, aquesta primera edició del Job Dating Vielha es molt satisfactòria. Des de l’Ajuntament volem agrair als organitzadors, a les empreses i a la gent que a participat, el seu interès i esforç perquè sigui un gran èxit. Hem sigut pioners a Catalunya en la celebració d’un esdeveniment com aquest a favor d’unir les relacions entre les empreses i treballadors, i esperem que en el futur continuem per aquest camí”.

Per a conèixer la valoració final d’aquest Job Dating, des de l’organització es portarà un seguiment fins que comenci la temporada d’hivern amb les empreses, per a comprovar si finalment, s’han cobert els llocs de treball oferts.

La intenció és que les jornades del Job Dating es puguin dur a terme dues vegades l’any: un per la temporada d’hivern i el segon de cara a l’estiu. En aquest sentit, aquesta primavera està previst que es faci un nou Job Dating a la Val d’Aran.