Més de 30 terrasses de Lleida i província s’apunten als dijous del Tasta la Fresca

Amb l’arribada del solstici d’estiu comencen els dijous de TASTA LA FRESCA, campanya gastronòmica que organitza des de fa 7 temporades Hostaleria de Lleida. Enguany 32 terrasses de Lleida i província ofereixen les seves especialitats a preus especials tots els dijous des de demà, dia 28, fins el 6 de setembre. Es podrà gaudir d’entrepans i menús amb beguda inclosa per només 7€ i 14€, respectivament. I per allargar la nit, el TASTA LA FRESCA ofereix combinats a 3€.

Fins el 6 de setembre, entrepans i menús amb beguda inclosa per només 7€ i 14€, respectivament. I per allargar la nit, combinats a 3€.

Tant a la nostra guia gastronòmica online www.gastronomiadelleida.com com al bloc www.movimenth.com es pot consultar el llistat dels 32 establiments amb la seva oferta gastronòmica i un pràctic mapa geolocalitzador per a que l’usuari pugui conèixer la ubicació exacta dels locals i organitzar la seva ruta de TASTA LA FRESCA. A més, a través de la Guia Gastronòmica es pot compartir directament la informació amb els amics, ubicació des del punt en el que es troba l’usuari, etc. Escollir un bon entrepà, menú i/o una copa al vespre els dijous d’estiu és molt fàcil i ràpid.

Els participants a la campanya són:

A LLEIDA CIUTAT: Balhi, Cantamanyanes, Charlie’s, Cruix, De Tapas, Ducal, Europa, Galaxia, Gourmet Real, Horatio, Il Cappuccino, Iruña, Koko Avinguda, Kroxan, L’Antiquari Tapes, Mostaza & Co, Mr. Nyam – Nyam, Sonakay, Topkapi i Via Ferrara.
A ALTRES LOCALITATS: Hotel Betriu (Coll de Nargó), Hostal Vall d’Àneu (Esterri d’Àneu), Nou Càmping (La Guingueta d’Àneu), Nard (Guissona), Hotel Cerdanya Spa – bar La Jardinera (Prullans), Marina (Anglesola), Hotel Cardós (Ribera de Cardós), Hotel Balneari Sant Vicenç (El Pont de bar), Hostal Universitat (Cervera), La Masia (La Seu d’Urgell), Hotel Salòria (Alins) i Xaloc (La Seu d’Urgell).

Entra a gastronomiadelleida.com i comença a dissenyar la teva ruta per les millors terrasses de Lleida!