Més de 250 persones participen en el 2n Job Dating celebrat al Palau d’Esports de Vielha

Gran èxit de participació a la segona edició del Job Dating celebrat al Palai d’Espòrts de Vielha. Aquest esdeveniment organitzat per l’oficina del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de Vielha conjuntament amb el Grèmi d’Ostalaria dera Val d’Aran va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran, Ajuntament de Naut Aran i el Conselh Generau d’Aran.

Aquest any, més de 250 persones han passat pel Job Dating buscant feina, i també s’han recollit més de 100 Currículum Vitae que han estat enviats directament al correu electrònic del SOC, són de gent que busca feina per la temporada d’hivern i que no ha pogut assistir presencialment a l’esdeveniment.

El Job Dating pretén reunir empresaris de diversos sectors de la Val d’Aran amb treballadors cara a la temporada d’hivern. Aquest any s’han ofert més de 240 llocs de feina amb participació d’unes 30 empreses del territori. L’objectiu principal del Job Dating es que els treballadors puguin fer entrevistes de feina al moment amb les empreses, aportant el seu Currículum Vitae, amb tracte directe.

L’ alcalde de Vielha e Mijaran i Conseller de promoció turística de la Val d’Aran, Juan Antonio Serrano, va manifestar que “ des de l’Ajuntament donem suport al Job Dating, ja que pensem que és una gran ocasió per a que les empreses i la gent que busca feina puguin tenir una relació directa, fent entrevistes al moment i amb les millors condicions. Un any més el Job Dating ha sigut un èxit de participació. S’espera que molta gent hagi trobat feina i que aquest esdeveniment es consolidi en el futur. És considera un acte imprescindible per al món laboral de la Val d’Aran cara a la temporada d’hivern, ja que la comarca conta amb la tassa d’atur mes baixa de Catalunya”.

La Val d’Aran va ser pionera l’any passat a Catalunya amb la celebració del primer Job Dating. Aquest Any, per a poder valorar el resultat final d’aquesta segona edició, el SOC farà un seguiment a les empreses abans de l’inici de la temporada d’hivern, per tal de saber si s’han cobert els llocs de feina oferts.