Presentació del manifest a favor de la construcció del túnel de la Bonaigua

Ens agradaria dibuixar una xarxa de comunicacions moderna al nostre territori com tenen tots els nostres veins?  Doncs comencem.

La Federació d’Hostaleria de Lleida, juntament amb altres associacions i entitats de la província de Lleida, han elaborat un manifest a favor de la construcció del túnel de la Bonaigua, que han donat a conèixer avui dimecres, dia 6 de març, a les 12.15 h, a l’Aula Manel Martín d’HOSTALERIA DE LLEIDA.
Les associacions i entitats que signen el manifest són: Federació d’Hostaleria de Lleida, Cambra de Comerç de Lleida, Pimec, Associació d’empreses d’Esports d’Aventura de Lleida, Associació de Càmpings de Lleida, Associació Catalana d’Estacions de Muntanya (ACEM), Associació d’Hostaleria del Pallars, Federació de Turisme rural de Lleida, Gremi Hostaleria del Pallars, Gremi Hostaleria Val d’ Aran, UGT i CCOO.

En aquest acte, s’han donat arguments perquè la construcció del túnel es consideri no sols necessària i estratègica, sinó totalment prioritària, com preveia el Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya (PITC 2006-2026), ja que especialment el Pirineu de Lleida ha patit una desatenció en matèria d’inversions en infraestructures. Una obra per beneficiar la mobilitat quotidiana dels residents i millorar la comunicació entre el Pallars Sobirà i la Val d’Aran, i fer el Pirineu més accessible, més dinàmic, més pròsper.

Segons els firmants, no es tracta només del sector turístic, es tracta també de la sostenibilitat demogràfica.

Manifest en pro de la contrucció del Túnel de la Bonaigua