Maig, el mes de la gastronomia de Lleida

Un dels plaers primaverals més deliciosos de maig a Lleida és el MAIG GASTRONÒMIC. Coincidint amb dos esdeveniments tan importants per a la ciutat com són la seva Festa Major i l’Aplec del Caragol, HOSTALERIA DE LLEIDA proposa el MAIG GASTRONÒMIC lleidatà protagonitzat per l’autèntica cuina de territori. Per suposat, els caragols juntament amb altres productes típics de la gastronomia lleidatana estan presents als Menús del Caragol i de Festa Major.

Els caragols i els productes locals, protagonistes dels menús d’autèntica cuina de territori

MENÚS PER APASSIONATS DE GASTRONOMIA DE LLEIDA. Llaunes i cassoles de caragols preparats amb pebre i farigola, amb allioli de poma o bullits amb favetes i patates són algunes de les propostes dels 10 restaurants participants. Menús complets amb preus tancats de 22€ per adult i 10€, l’infantil. A més dels caragols, plats com l’ànec amb fruita de Lleida, el tataki de tonyina amb amanida d’algues, la llonganissa d’Alguaire o el rodó d’espatlla de xai a les 5 hores conformen una oferta molt temptadora.
Els establiments que participen en la campanya són: L’ÀLZUMAR, CANTAMANYANES, COMBA, DE TAPAS, EL BISTROT, GALINDO, HOTEL IBIS, JULIÁN, LA FONDA DEL NASTASI i NOU SANT JORDI.

MAIG GASTRONÒMIC, un mes d’autèntica cuina lleidatana per gaudir de la vida i dels petits grans plaers i que Hostaleria de Lleida convida a celebrar-lo amb els Menús del Caragol i de Festa Major