Local Segur: sistema integral per la preparació de bars i restaurants

Tal i com havíem anunciat en la darrera reunió on line per a socis, i juntament amb la nostra patronal a nivell estatal, ja està en marxa l’ aplicació HOSTELERÍA SEGURA. És una iniciativa per a IDENTIFICAR aquells establiments que apliquen MESURES ESPECÍFIQUES per a prevenir el contagi de la COVID-19 entre els seus usuaris.

L’ objectiu és que TOTS els ESTABLIMENTS hostalers s’ ACREDITIN per tal de RETORNAR LA CONFIANÇA als nostres consumidors.

Les condicions per a obtenir l’ ACREDITACIÓ són:

  • Registre de l’ empresa i els locals a la plataforma.
  • Completar una formació específica respecte de les mesures a aplicar . El curs de teleformació té una durada de 2 hores.
  • Carregar una declaració responsable de la implantació de les mesures

Es facilitarà, a banda de l’ acreditació, el Manual de Mesures, la Declaració responsable, el check list de mesures i la cartelleria per tal de posar-la a cada una de les zones de l’ establiment.

Tots els associats a Hostaleria de Lleida podreu realitzar aquest curs de teleformació per als autònoms i treballadors de manera gratuïta, fins a 5 treballadors: a partir del treballador 6, tindrà un cost de 9€ ( IVA no inclòs ).

Es tracta de formar-nos en les mesures necessàries per obrir amb seguretat els establiments. Per això es tant important que realitzeu, tant vosaltres com el vostre personal aquesta formació. Ara és el moment.

En breu disponible per a tots els subsectors: bars, restaurants, allotjaments (hotels, pensions, cases rurals) i càmpings.

Aquí teniu l’enllaç per apuntar-vos: https://localseguro.hosteleriaunida.es/