Lliurament de les Orles del curs 2018-2019 a l’Escola d’Hoteleria, Turisme i Indústries Alimentàries de Lleida

Dijous al vespre, es van lliurar les Orles als 52 alumnes que han finalitzat el curs 2018-2019 en les diferents especialitats. La directora del centre, Sra. Anna Maria de Madariaga va ser l’encarregada de dirigir aquest lliurament, acompanyada pel seu equip de professores i professors i dels membres de l’Ampa:

  • 2n de GAT
  • PFI
  • 2n de Forneria
  • 3r de Grau Mig
  • 3r de Grau Superior

A banda, es van lliurar també premis als diferents projectes interns que es desenvolupen a la mateixa escola: 2n Concurs de Cocteleria de Grau mitjà, Horts Ecològics, 1r Concurs de Fotografia (que ha involucrat tots els alumnes de centre) i Projecte Palma Produccions 19 (han preparat un curtmetratge anomenat “Preparats per fer feliç la gent”).

L’escola va voler agrair la participació dels diferents actors i entitats, entre ells Hostaleria de Lleida, i va donar, entre altres, la paraula al Secretari General, Sr. Ramon Solsona, que va felicitar als alumnes finalitzats per l’encert d’haver triat aquests oficis que, tot i l’entorn tan canviant en el que vivim, estem segurs que té molt recorregut. També els va donar la benvinguda al món laboral al qual ara passaran ha format part. Va encoratjar-los a no deixar de formar-se al llarg de la vida i a ajudar amb els seus coneixements i habilitats a fer créixer el nostre sector.

L’acte va concloure amb un petit àpat elaborat per la mateixa escola per a tots els assistents