Lleida surt cada dijous al vespre a Tastar la Fresca per 36 terrasses fins el 4 de setembre

TASTA LA FRESCA és gastronomia de Lleida, fresca, petita o mitjana. Senzilla i efectiva amb un assortiment de qualitat, però gens cara i molt recomanable per compartir. És una invitació a sortir de casa i escollir una o vàries de les terrasses d’estiu que els hostalers de la província de Lleida tenen estratègicament repartides per la ciutat i altres localitats lleidatanes i gaudir d’un tast, d’un menú o d’unes copes al’aire lliure.  

Terrasses-Tasta

Entrepans, torrades i menús, amb beguda inclosa, des de 5€ fins a 12€, a més de copes a un únic preu de 3€

A www.movimenth.com es poden trobar en detall cadascun dels bars i restaurants participants: oferta, adreça, horari, etc. Paral·lelament, a les xarxes de Facebook i Twitter s’aniran compartint les novetats de TASTA LA FRESCA! i es proposaran diferents sortejos per dinamitzar aquesta campanya i animar a tothom a sortir de casa i gaudir de les nits de estiu amb aquesta iniciativa.

imatge-mapa

Els 36 bars i restaurants de la província de Lleida que participen a TASTA LA FRESCA! són:

Cristal, Cal Farré, Cal Nenet, Can Rúbies, Centre Cívic, Cerdanya Resort, Diez x Diez, El jardí – El faro, Europa, Funatic, Galaxia, Gilda, Hostal del Carme, Iruña II, Ilargi, Isabela, it…food&drink, Johanna’s, L’Antiquari Tapes, L’Escala, La Redolta, La Via, Llar de foc, Mr. Nyam-Nyam, Nard, Nelson, Nice, Nou càmping, Paisatges, Piscines de puigverd, Pizzeria Maronna, Tennis Urgell, Topkapi, TQ Food & Coffee, Txema i Zacaris Coffee Room.