L’Hotel Muntanya Prullans, rep el premi a la millor empresa en Responsabilitat Social Corporativa

Aquesta setmana, David Isern director de  l’Hotel Muntanya Prullans, ha rebut de mans de Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida el premi ex-aequo a la millor empresa en responsabilitat social corporativa per la creació de la seva pròpia moneda, els Social-Cerdà, unes monedes de fusta que premien les actituds responsables amb el medi ambient dels seus clients. Aquests premis són un reconeixement a la innovació i l’emprenedoria d’empresaris lleidatans que han destacat per la feina feta en cadascuna de les seves activitats.

El David és la tercera generació d’una família amb un llarg recorregut dins del sector hostaler, que ha anat evolucionant el model de negoci en funció de les situacions de cada moment, adaptant-se a les necessitats que han anat requerint els temps. Ell ha recollit el testimoni, encarant el negoci cap a la cooperació, el treball en xarxa, la mutualització i passant de vendre allotjament i restauració a experiències de natura i muntanya.

Des de la Federació volem felicitar a tota la família per aquest merescut premi per l’esforç , l’empenta i la dedicació de tots aquests anys.

Premi a L'Hotel Muntanya Prullans