“Les nits són de tothom”, nova campanya per promoure un oci responsable a Lleida

Turisme de Lleida i la Federació d’Hostaleria impulsen aquest estiu la campanya “Les nits són de tothom” per promoure un oci responsable i de qualitat les nits d’estiu a la ciutat. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, i el gerent de la Federació, Ramon Solsona, han presentat aquesta iniciativa al bar Cantamanyanes de Cappont, que té com a missatge principal la conciliació de l’oci i el descans veïnal.

Peris ha explicat que el sector hoteler i de la restauració de la ciutat s’implica a l’hora d’oferir un oci sostenible i de qualitat i vetlla per la convivència entre les persones que gaudeixen de les terrasses els mesos estiuencs i el respecte pel descans dels veïns i les veïnes. Per això, ha remarcat que s’ha d’intentar evitar el soroll i s’ha de ser tolerant, contribuint a un lleure responsable.

Turisme de Lleida i la Federació d’Hostaleria impulsen aquesta iniciativa que pretén conscienciar la ciutadania sobre la convivència de l’oci nocturn i el descans veïnal

Per la seva banda, Ramon Solsona ha assegurat que treballa per vetllar per una bona convivència basada en l’acord i en el respecte. Per això, s’ha de gaudir del lleure i la ciutat però respectant el veïnat i fent el mínim soroll. Aquest és el quart any que es promou una campanya d’aquest tipus.

Aquesta acció s’afegeix a les activitats que es fomenten durant l’any a Lleida amb el projecte Nits Q Lleida, que pretén aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables i de qualitat per a tothom per millorar l’oci nocturn a la ciutat.