lCG Software instala les seves solucions a la fira ramadera i “Rodeo” de Houston

El Houston Livestock show és una gran fira ramadera, la major d’Estats Units, en la qual es desenvolupen diferents activitats musicals i d’oci, així com el “Rodeo” més gran del món. Va néixer el 1932 com una iniciativa d’un grup de ramaders que volien mantenir la tradició i al mateix temps comercialitzar millor els seus caps de bestiar. Des de llavors, el certamen ha evolucionat i ha crescut fins a convertir-se en un gran esdeveniment de fama mundial. Des de l’any 2003 es realitza a l’Estadi Reliant. El Centre Reliant disposa de 130.000 metres quadrats d’espai per a convencions i reunions, mentre que l’estadi compta amb una capacitat per 71.500 espectadors.

Houston Livestock Show té entre els seus objectius no solament mostrar el millor de la ramaderia i les seves pràctiques, sinó també recolzar als joves i la seva educació. Des de la seva fundació, l’organització ha aportat més de 265 milions de dòlars per a les beques i nombrosos programes d’educació i recerca.

La implantació de les solucions ICG, ha consistit en la instal·lació de 153 terminals tàctils punt de venda, amb el software especialitzat per a hostaleria, en els establiments de menjar i beguda que existeixen en aquest recinte firal on es produeixen més de dos milions de visites en cada certamen, i on la informació diària de les vendes i el control d’estocs és bàsica i necessària per obtenir la màxima rendibilitat dels negocis.