L’Associació d’Hostaleria es suma als esforços per consolidar el comerç a La Seu d’Urgell

El passat dimarts 9 de setembre s’ha signat a La Seu d’Urgell un conveni de col.laboració per consolidar el comerç a La Seu d’Urgell en especial els dissabtes a la tarda. Alguns dels agents participants en el conveni són el director general de Comerç, l’alcalde de la Seu d’Urgell, i el president de la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell.

Amb la signatura, es formalitza el compromís de sumar esforços per subvencionar les diferents activitats de promoció que es duen a terme al municipi. El pressupost total del pla d’actuacions és de 31.500 euros. El Departament d’Empresa i Ocupació –a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)- aporta al projecte 14.000 euros.

Una acció pendent de fa anys, reclamada per la Hostaleria

Des de fa anys el centre comercial de La Seu tancava les portes els dissabtes a la tarda, pel que fa als clients dels establiments d’hostaleria suposava que el centre històric no tenia la vida que els turistes volien i feia que marxessin a altres localitats com a Andorra.
Des de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell es volia que el revitalitzés el centre comercial per tal que els clients es quedessin a La Seu enlloc de marxar fora.

El pla d’actuacions inclou la festa de Carnaval, el Mercat de les Oportunitats o la campanya de Nadal, entre d’altres

Gràcies a aquest conveni de col.laboració es revertirà aquesta tendència i des del Gremi es col.laborarà en tot allò que es cregui convenient per tal de donar suport a aquesta iniciativa del comerç urgellenc.

Accions promocionals

El pla d’actuacions, impulsat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell, contempla un seguit d’accions amb l’objectiu d’aconseguir el suport col•lectiu que reforci la capacitat de generar un projecte en el que tothom s’hi senti reflectit i compromès, per tal de millorar-ne el seu posicionament i la seva competitivitat davant dels nous entorns canviants del sector.

Entre les accions del pla destaquen actuacions com la Festa de Carnaval, el mercat de les Oportunitats, la Setmana Santa, la promoció de la Cistella, la Fira de Sant Ermengol, la campanya de Nadal i els projectes TIC (pàgina web i intranet per als socis).