L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell participa en la organització de les III Jornades SEM

El passat dijous 25 de setembre de 2014 va tenir lloc a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell una reunió dels diferents agents implicats en la organització de les III Jornades SEM que s’organitzaran a la seu els propers 9,10 i 11 d’Octubre de 2014.

Les Jornades SEM, és una convenció dels cossos de rescat especialitzats del Pirineu en la que es posen en comú noves tècniques, sistemes i és un punt de trobada de tots aquells actius que participen en el rescat de muntanya. Enguany es celebren a La Seu d’Urgell i esperen acollir uns 450 participants.

REUNIO JORNADES SEM 2014 ALT URGELL 600PX

Els cossos de rescat participants seran bombers, rescat sanitari, mossos d’esquadra, exèrcit i protecció civil entre d’altres. Durant el dia realitzaran jornades tècniques mentre que a les tardes la Seu d’Urgell es convertirà en l’escenari de diversos simulacres simultanis de tots els cossos de rescat, inclòs rescat aquàtic al riu Segre o rescat aeri mitjançant la utilització de 2 helicòpters simultàniament.

L’espectacularitat de les maniobres que es realitzaran esperen aplegar ciutadans de la Seu d’Urgell i rodalies que podran gaudir de la realització de tot tipus de rescats.

El paper de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, apart de donar servei a totes aquestes persones, consisteix també a oferir una oferta de dinars ràpida doncs el temps que disposen entre la jornada tècnica i les pràctiques és molt poca i cal poder donar de dinar a tots els participants en un temps limitat, és per això que s’han creat uns menús express que puguin servir-se en el temps que disposin. Igualment s’ha col.laborat a en el que ha convingut per facilitar que l’esmentat congrés es pogués celebrar a la capital de l’Alt Urgell.