L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell es reuneix amb la Unió d’Empresaris de l’Alt Urgell

El passat dimecres 2 de setembre es van reunir representants de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell amb representants de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell per trobar punts en comú.

El passat 17 d’Abril de 2015 i durant l’Assemblea General es va canviar la Junta Directiva de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Urgell i es va iniciar en el càrrec de Presidenta Laia Blasi.

La nova Junta Directiva va proposar una reunió amb l’Associació d’Hostaleria a les seves instal.lacions per tal de presentar-se i començar a establir vies de comunicació de cara a futures col.laboracions entre els gremis, donat que l’Associació d’Empresaris aglutina a tot tipus d’empreses de la comarca i alguns dels associats a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell estan present en ambdós organitzacions.
Les opcions de col.laboració poden ser en matèries de comercialització, experiències o formació. De totes maneres aquests temes encara estan en sobre la taula i cada organització els debatrà en les seves respectives Juntes Directives per arribar a posicions comunes.

Aquesta trobada es amb el programa de treball entre associacions que es porta a terme a l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, com el conveni signat aquest mateix any amb la Unió Hotelera d’Andorra.