L’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell col·labora amb el projecte “No puc esperar!”

Nova col·laboració dels establiments associats a l’ Associació d’ Hostaleria de l’ Alt Urgell (AHAU) amb l’ Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU) i el seu projecte “No puc esperar!”.

El projecte, impulsat per l’ ACCU i per la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’ Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, està pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, han d’utilitzar urgentment un lavabo.

Un dels problemes que més angoixa i preocupa als pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d’ anar al lavabo. Algunes persones veuen minvada la seva qualitat de vida per aquesta situació, ja que els costa sortir de casa o fer vida social per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari.

Des de l’ ACCU Catalunya arriben a acords amb establiments i entitats públiques perquè autoritzin l’ ús dels seus lavabos de manera gratuïta i al més ràpidament possible als portadors de la targeta NO PUC ESPERAR! Ja hi ha més de 3.500 lavabos adherits. És per això que varis establiments associats a la AHAU han decidit adherir-se a aquesta iniciativa.

Podeu trobar més informació del projecte al web www.nopucesperar.cat

Més informació de la ACCU: www.accucatalunya.cat