L’Associació Càmpings de Lleida celebra el seu 40 aniversari

L’Associació Càmpings de Lleida que engloba 48 càmpings celebra enguany el seu 40 aniversari des de la seva fundació.

Per aquest motiu, durà a terme una sèrie d’activitats durant aquesta temporada de primavera-estiu adreçades especiament a públic final, com ara una campanya per fomentar la iniciació a l’acampada amb promocions i diferents accions perquè la gent que encara no ha viscut aquesta experiència, doni el primer pas i s’introdueixi al món del càmping.

La presidenta de l’Associació, Marta Cortina, apunta que: “Estem davant d’una celebració molt important per a nosaltres que ens serveix per posar en relleu tot el que hem avançat des de 1.978. Volem celebrar aquest aniversari amb una mirada al passat, al present i al futur d’una associació turística viva i arrelada al territori del Prepirineu i Pirineu de Lleida. Estem en constant evolució, invertim any rere any a la millora de les nostres instal.lacions i pas a pas ens consolidem com a allotjaments turístics d’interior de primer ordre”. I afegeix:, “en els darrers anys les inversions realitzades en bungalows i altres serveis complementaris i la consolidació que ha portat la desestacionalització ens permet dir que a Lleida es poden trobar molts excelents resorts de muntanya”.

El sector campista a la província de Lleida representa el 52% de les places turístiques i durant l’any 2017 ha generat més de 680.000 pernoctacions i ha atret més de 190.000 visitants. Aquestes xifres representen un creixement constant en els darrers anys gràcies a la millora continuada de cadascun dels càmpings.

Els càmpings han experimentat molt canvis durant els darrers anys i per aquest motiu volem retre un homenatge tant als campistes que ens són fidels any rere any com als càmpings associats als que l’Associació sempre ha recolzat.

Continuem donant passos amb molt il·lusió, esforçant-nos per oferir la millor experiència als campistes que els hi encanta perdre’s pel Pirineu de Lleida, gaudir de les nostres meravelles naturals i apreciar la autenticitat de la vida a les zones de muntanya del nostre país.

#CampingsdeLleida40years