L’Ajuntament de la Seu crea un web d’agenda d’activitats

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell acaba de posar en funcionament el web agenda.laseu.cat on es poden consultar tots els esdeveniments que tenen lloc al municipi. L’objectiu de la nova pàgina és facilitar, tant a veïns com a visitants, la informació sobre tot allò que passa a la Seu d’Urgell tant des d’un punt de vista cultural com esportiu o bé social.

A la pàgina d’inici, a la part de dalt a la dreta, hi apareix un calendari del mes en curs on hi ha marcats els dies que hi haurà alguna activitat o esdeveniment a la Seu. A l’esquerra, hi surten els propers esdeveniments més destacats.

Agendaseu600Px

La pàgina es complementa amb les activitats i esdeveniments col·locats per ordre cronològic. Els usuaris també poden accedir-hi a través d’un filtre on es pot seleccionar el tipus d’activitat i l’edat. Les temàtiques són: cinema, conferències i congressos, cursos i tallers, esports, exposicions, fets i tradicions, fires i mercats, lletres música, teatre i dansa i altres.

La nova agenda també disposa d’una versió adaptada per dispositius mòbils i properament tindrà un enllaç directe per accedir-hi des del web municipal www.laseu.cat.

Una demanda del sector

Aquesta és una demanda que el sector hostaler fa temps que feia a l’Ajuntament doncs permetrà als establiments d’hostaleria estar al corrent de les activitats que es portaran a terme al municipi i d’aquesta manera poder preveure millor la gestió del seu establiment.

Els hotels poden saber quina demanda d’habitacions pot haver i jugar així amb les seves reserves o preus, les comandes de taules o la gestió d’stocks d’un bar o restaurant, fet cada dia més important donades les circumstàncies econòmiques actuals.

Enllaç relacionat
agenda.laseu.cat