L’aeroport La Seu – Andorra arrenca amb els vols comercial

Viatges Regina inicia els vols comercials entre l’aerport La Seu – Andorra i Mallorca i Madrid.
Aquest cap de setmana serà el primer dia en que el primer vol comercial entre l’Aeroport La Seu – Andorra iniciarà el trajecte que conectarà amb Madrid i Mallorca.

Els avions que arribin i marxin de la seu en direcció tant a la capital de l’estat com de Palma de Mallorca realitzen el trajecte d’anada i tornada al mateix dia, operant d’aquesta manera fins el proper 15 d’agost, moment en que es farà la valoració de la iniciativa.

Actualment els vols que tenen més demanda són els que es dirigeixen al destí vocacional de Palma de Mallorca doncs a més resulten a un preu competitiu de 75€/ trajecte.

Segons declaracions del President de l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell, Miquel Àngel Sánchez Fígols, aquest tipus d’iniciatives són les que s’han de potenciar des del territori doncs el fet de disposar d’un aeroport situa a La Seu en el mapa i no podem deixar que un valor així no s’aprofiti.

En aquesta línia s’estan portant a terme accions de treball de comercialització amb la Unió Hotelera d’Andorra i Turisme de la Seu com a motors impulsors d’atracció de visitants.

Informació de Vols previstos:
Madrid 10:00 Andorra-La Seu d’Urgell 11:30
Andorra-La Seu d’Urgell 12:30 Palma de Mallorca 13:40
Palma de Mallorca 14:25 Andorra-La Seu d’Urgell 15:40
Andorra-La Seu d’Urgell 16:30 Madrid 18:00