L’Aeroport Andorra-La Seu rebrà els primers vols comercials aquest estiu

L’Aeroport Andorra-La Seu tindrà els primers vols comercials aquest estiu, mitjançant una empresa local. L’agència Viatges Regina contractarà quatre avions xàrter per connectar el Pirineu amb Mallorca i Madrid.

L’empresa preveu oferir quatre vols, d’entre 40 i 45 places cadascun, entre la segona quinzena de juliol i la primera d’agost, amb una sortida cada setmana. Estan pensats tant per als clients que, des de les Illes o des de la capital espanyola, vulguin venir al Pirineu. Pel que fa a aquesta segona opció, Turisme La Seu està preparant paquets turístics destinats als viatgers que a partir d’ara aterrin a la comarca.

Una agència de viatges local oferirà quatre connexions amb Mallorca i Madrid entre juliol i agost
Els avions previstos tenen una capacitat d’entre 40 i 45 passatgers

De moment, des d’Aeroports de Catalunya no preveuen l’arribada de més vols comercials a la pista alturgellenca. L’activitat aèria es concentra de moment en operacions puntuals de xàrters i aerotaxis, a banda de la ja habitual d’aviació privada.

Paral.lelament es segueix treballant en la el.laboració d’un paquet conjunt entre els atractius d’Andorra i l’Alt Urgell gràcies al conveni de col.laboració entre la Unió Hotelera Andorrana i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell