La web del Tasta la Fresca rep 2300 visites en les tres setmanes de campanya

La campanya del Tasta la Fresca, enceta la tercera setmana amb un vólum de 2.300 visites a la pàgina dels establiments de movimentH, tot i la mala climatologia que vam tenir a l’inici. Aquestes visites es concentren la gran majoria els dijous.

Per tal d’animar als seguidors a les xarxes socials i siguin part activa de la campanya s’han posat en marxa dos concursos:

Convida a la persona que vulguis a Tastar la fresca! – Com a requisit per participar a banda de ser seguidors de movimenth han de comentar el post del concurs indicant quin producte de la gastronomia de Lleida agrada més. El guanyador gaudirà d’una consumició d’un Tasta per a dues persones.

Concurs de fotografia: Per participar s’ha de ser seguidor a Instagram (@movimenth_hostalerlleida) i Facebook, i han d’etiquetar una foto en la qual estiguin gaudint de la fresca aquest estiu amb el hashtag #tastolafresca .

Entre les fotografies que participin decidirem quina és la més xula i que representa millor el Tasta la Fresca. El guanyador/a podrà gaudir de la opció d’entrepà o torrada + beguda + copa per a dues persones a l’establiment participant que més li agradi.

Concurs Fotografia Tasta la Fresca