La Val d’Aran participa un any més a la Fira Mercat de Mercats

Els productes de la Marca de Garantia de la Val d’Aran, els restaurants Urtau i el Caviar Nacarii seran els representants destacats de la gastronomia aranesa a la 9ª edició de la Fira Mercat de Mercats, la gran festa del producte i la gastronomia, que es celebra el cap de setmana del 19 al 21 d’octubre a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Proximitat, reaprofitament i sostenibilitat són els eixos principals de la Fira Mercat de Mercats 2018 en la que, com cada any, tornarà a aparèixer el millor producte dels mercats mitjançant degustacions i ponències interessants sobre reaprofitament alimentari i agricultura ecològica.

Els visitants de Mercat de Mercats podran adquirir els productes del segell “Productes de la Marca de Garantia Val d’Aran”, i a més gaudir dels tastets d’Olha aranesa, de Civet de senglar i la Mousse de formatge amb confitura de cassis que oferiran els restaurants Urtau. El diumenge 21 a la tarda, entre les 16 i les 16:45h Caviar Nacarii oferirà un tast de caviar de la Val d’Aran a l’aula de Mercat de Mercats on la interacció entre producte i visitants s’intensifica.

Mercat de Mercats inclou diferents activitats en un únic espai amb presència de productors, comerciants i cuiners que permet apropar als ciutadans de manera lúdica i pedagògica el millor dels productes dels mercats, i on s’espera l’assistència de més de 260.000 persones.

L’horari de la Fira Mercat de Mercats és: divendres 19 i dissabte 20 de 11 a 22h; i diumenge 21 de 11 a 21h.