La Val d’Aran es promociona a Barcelona al costat de Baqueira Beret del 16 al 22 de desembre

Durant la setmana del 16 al 22 de desembre la Val d’Aran a través del seu patronat de Turisme, Foment Torisme Val d’Aran, duu a terme una campanya de promoció a Barcelona.

L’ acció la realitzen conjuntament amb l’ estació d’ esquí de Baqueira Beret que ha instal•lat un iglú, com ja va fer en la campanya de promoció duta a terme per la campanya d’ hivern per diferents ciutats d’ Espanya durant el mes de novembre. En aquest iglú la Val d’Aran disposa d’ un stand per promocionar l’ oferta turística del territori sobretot de cara a la temporada d’ hivern, però també la resta d’ activitats que es poden fer al llarg de l’ any.

Aquesta promoció es duu a terme a dintre de la pista de gel “Barcelona” que està instal•lada a la Plaça Catalunya durant les festes nadalenques, de manera que s’ espera que molta gent s’ apropi a conèixer l’ ampli ventall que ofereix la Val d’Aran.

La participació conjunta de la Val d’Aran amb Baqueira Beret dins del seu iglú, suposa una gran oportunitat per al territori de poder donar a conèixer les múltiples activitats que es poden realitzar durant l’ hivern, on destaca l’ esquí, però també pensant en la resta de l’ any. La Val d’Aran és molt més que neu, i aquesta campanya és la millor manera de donar-ho a conèixer