La Trobada Empresarial dels Pirineus recorda els seus 25 anys d’activitat

La Trobada Empresarial del Pirineu s’ha celebrat els passats12 i 13 de juny de 2014 a La Seu d’Urgell. L’impacte econòmic de la Trobada és més que notable, doncs durant aquests dies omple els establiments turístics de la ciutat. El valor d’aquesta trobada no es troba només amb l’impacte directe sinó també amb el fet que la reunió dóna una gran projecció mediàtica i fa que es parli més de la Seu durant aquests dies.
La presència de ponents com la Ministra Ana Pastor, el President de la Generalitat Artur Mas i molts més ponents d’alçada nacional fan que la premsa de tot l’estat es faci ressò de l’esdeveniment.

25º Aniversari de la Trobada

La Trobada Empresarial al Pirineu s’ha iniciat enguany amb un esment especial al 25è aniversari de l’esdeveniment. La benvinguda als assistents es va fer ahir dijous al matí a càrrec del president de la Trobada, Ramon Roca, i l’alcalde de la Seu, Albert Batalla.

TROBADA EMPRESARIAL PIRINEU 600PX

Cal destacar que és la cimera econòmica més important de Catalunya en nombre de participants -enguany s’ha arribat als 700 inscrits- i ha recordat la presència de ponents del màxim nivell econòmic i polític al llarg d’aquests anys.

En l’àmbit purament econòmic, s’ha remarcat que les noves tecnologies han centrat les primeres ponències d’enguany, amb la presència de dirigents d’empreses d’èxit com Privalia, Gaes, Lleida.net i Pepephone. La primera part també compta amb el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura.

La Trobada ha comptat amb la participació de la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor. Prèviament, hi va haver una conferència de Luis Rojas Marcos, professor de psiquiatria de la Universitat de Nova York. Durant la tarda també van parlar, entre d’altres, el propietari de La Bruixa d’Or, Xavier Gabriel; el president de Vichy Catalán, Joan B. Renart, i el periodista i analista polític Lluís Foix. Completarà la jornada l’advocat i exdiputat Miquel Roca i Junyent, que parlarà del vincle entre economia i política avui.

Enllaços Relacionats
web de la trobada
Noticia de La Vanguardia
Noticia de la Generalitat de Catalunya
Noticia de l’ACN