La Seu capital de les Ultratrail

El dissabte 11 de juliol es celebra a la Seu d’Urgell i a la Comarca de l’Alt Urgell la Cadí Ultratrail amb sortida i arribada a la capital.

La Cadi Ultratrail és una cursa d’ultra distància que el seu recorregut transcorre pels espais del Parc Natural del Cadí Moixeró i recorre íntegrament la carena del Cadí – Moixeró. El recorregut és de 78km i 4700m de desnivell.

Altres modalitats que han adaptat la organització per tal de poder incloure un major nombre de participants i al mateix temps visitants a la zona són les següents:

  • Cadí Marató 44km.
  • Cadí Trail 20 km.
  • Cadí Popular 13km.

Les curses de muntanya i ultradistància estan en el clímax de la seva popularitat en gran part gràcies al corredor de la Cerdanya Kílian Jornet. Aquest tipus d’activitat suposen gran quantitat de visitants pel territori al mateix temps que els acompanyants dels participants coneixen la localitat.

El turisme esportiu és una de les branques que l’Alt Urgell pot explotar amb més qualitat doncs disposa d’uns espais naturals de primer ordre al igual que unes instal.lacions de qualitat.

Web relacionada: http://cadiultratrail.com/ca/