La Ruta del Vi de Lleida i Turisme de Lleida al Mercat de Mercats

La Ruta del Vi de Lleida i Turisme de Lleida a través de Club de Gastronomia de l’Agència Catalana de Turisme, estaran presents del 18 al 20 d’octubre al Mercat de Mercats 2013, amb la mateixa dinàmica que a la recent celebrada Mostra de Vins i Caves de la Mercè.

La fira Mercat de Mercats és un acte de 3 dies de duració ubicat a la Plaça de la Catedral de Barcelona, centre neuràlgic i turístic de Barcelona, que transmet els següents valors:

– Productes sans i cuina saludable

– Proximitat al consumidor

– Aportació de qualitat de vida als ciutadans

– Model cultural del nostre país

– Tradició mediterrània

La fira va dirigida a ciutadans de Barcelona i turistes i hi participen a l’esdeveniment: parades dels mercats de Barcelona, bars dels mercats de Barcelona, les DOs i IGPs de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme, el Patronat de Costa Brava – Pirineus de Girona, Moritz, Diputació de Barcelona i Turisme de Toulouse, i les diferents Rutes del vi.

L’ACT disposarà d’un estand de 20 m2 on està prevista, a banda de la difusió de la ruta, experiències enogastronòmiques… un joc per a dinamitzar l’espai i que fa difusió de les DOs.

Per a incentivar la participació en el mateix ens demanen la col·laboració en premis, com per exemple, visites al celler, tast comentat, ampolles de vi o qualsevol altra proposta que des dels diferents sectors vulgueu oferir.

Podeu enviar les vostres propostes al correu de la ruta: info@rutadelvidelleida.com i es posaran en contacte per coordinar-ho.