La llum, com tenir els millors tractes

Com sabeu, el mercat de la llum ha fet un canvi substancial aquests darrers anys, hem passat d’un únic proveïdor, sense possibilitat de canviar, amb un preu regulat, a una situació indescriptible de múltiples operadors comercials, amb continues ofertes, que acaben sent fictícies, i que el preu acaba sent més elevat. No podem oblidar que els productors d’energia elèctrica, continuent sent els tres de sempre.

Davant aquest allau de comercials que contínuament ens visitaven oferint descomptes, varem contractar els serveis d’una empresa, que s’encarrega d’analitzar quina és la millor oferta del moment i de vetllar quant s’acaba el compromís amb la companyia actual, sense cost per vosaltres. A més estem en un projecte d’iniciar una comercialitzadora, amb l’intenció que a curt termini puguem oferir energia als associats al millor preu.

Ja fa pràcticament dos anys que oferim aquest servei, hem rebut algunes felicitacions, i sobretot hem fet estalviar molts diners a les empreses que s’hi han acollit.

Ara observem que l’imaginació dels comercials per engatusar-nos, ha millorat, i continuen enganyant amb els descomptes i tractes que no acaben sent el que prometen.

No us deixeu enganyar, confieu amb el nostre servei si voleu obtenir el màxim estalvi.

Per desgracia, i experiència, no us fieu de trucades, ni de visites de comercials, ni inclús dels descomptes que us puguin fer per continuar amb els que actualment esteu. Sempre hi ha trampa.

Si els voleu escoltar, abans d’acceptar, truqueu-nos i us revisarem qualsevol d’aquestes ofertes.