La gestió de l’energia. Nou servei, gratuït. Comença a estalviar

Observant com la despesa energètica està augmentant desproporcionalment, ja fa dies que estem buscant solucions per oferir-vos una alternativa d’una certa solidesa.

Al fet de l’augment important de l’import, s´hi suma el canvi de filosofia. Si fins fa poc sols hi havia una companyia de llum i una de gas, ara no és així i ens haurem d’acostumar a gestionar els canvis de companyia, com gestionem la resta de proveïdors. No sols en l’energia, també en les comunicacions, assegurances…, ja que aquestes grans companyies no premien la fidelitat amb les seves polítiques comercials.

A la Federació, tenim un acord amb Repsol Gas des de fa gairebé un any en que hi ha una rebaixa important en el preu del gas propà, més un descompte en funció del consum global dels establiments que s’han adherit a aquest acord. Amb cap companyia elèctrica hem pogut tancar un acord que valgui la pena com aquest.

Mentre estàvem estructurant un sistema per que poguéssiu saber regularment les millors ofertes del mercat i recordar-vos quin es el venciment del vostre subministrament, hem rebut la proposta d’una empresa que te desenvolupada la mateixa filosofia, amb una comparativa de 20 companyies de llum i gas ciutat de tarifa fixa i la possibilitat d’accedir al mercat indexat en el cas de l’energia elèctrica.

El servei consisteix en que un assessor d’energia us fa una visita on ja us presenta l’estudi comparatiu amb les tres millors propostes de companyies i la possible reducció del terme de potencia, prèviament un equip d’enginyers han estat analitzant el vostre subministre i buscant la manera d’optimitzar la contractació tant de potència com d’energia. Aquest estudi es repeteix anualment i es compara de la vostra situació amb els millors preus del mercat en cada moment. Si el vostre consum mensual és superior a 600€ aquest seguiment el fan mensualment.

A més de l’estudi sobre l’energia elèctrica, si voleu també us poden fer el mateix amb el gas ciutat, en el que a banda buscar la companyia amb millor preu, tenen un sistema per reduir el consum, instal•lant un aparell que en funció de l’edat de la vostra instal•lació pot fer que la rebaixa en la factura sigui molt més important.

Amb aquests serveis, us podeu centrar en altres aspectes del negoci, i quedar-vos tranquils que teniu la millor oferta de l’energia.

El cost del servei és totalment gratuït sempre que s’acabi signant a través d’ells amb alguna de les comercialitzadores (treballen amb les principals del país), i es signa un contracte de compromís per part de l’empresa que fa l’estudi.

Si esteu interessats en que us facin aquest estudi, només cal que ens reenvieu aquest missatge, sol·licitant-ho o trucar al telèfon de la Federació 973 24 88 58.