La força de les Pimes

Pimec Lleida s’està convertint en la referència associativa empresarial a Lleida. Fa uns 10 anys, Pimec va apostar per potenciar les empreses de tot del territori de Catalunya i es va implantar a Lleida, entre altres ciutats. La nostra entitat, hostaleria de Lleida, va ser el col·lectiu més important que li va donar suport. Es van instal·lar sota la nostra oficina principal a l’Avinguda del Segre. El seu primer President a Lleida va ser el Sr. Jaume Marimon, Hoteler, i expresident d’Hostaleria de Lleida. Després de 10 anys, Pimec ha adquirit un local propi a la Rambla Ferran, de més de 500 m2, inaugurat aquest setembre, i aquesta setmana ha organitzat el primer encontre empresarial de pimes a Lleida amb un gran èxit, més de 300 empresaris, amb la característica que destaca la joventut dels assistents, el que presagia un bon futur.

A la jornada va intervenir, Isabel Aguilera, que va estar excel·lent, va conduir l’acte el Sergi Grimau, donant optimisme i frescor, i va haver-hi espais de networking. Amb horari de tarda, un molt bon plantejament. A més les aportacions per participar en l’acte, es destinen a la Fundació Pimec, orientada a ajudar a empresaris amb dificultats.

 

Moltes felicitats a Pimec, i especialment a l’empresariat de Lleida, ja que per ells és molt important tenir una de referència a Lleida que funcioni, i que l’ajudi a millorar la seva competitivitat.

Notícia relacionada
350 empresaris participen a la primera trobada de la micro, petita i mitjana empresa de Lleida impulsada per PIMEC Lleida