La Federació d’Hostaleria de Lleida reclamarà a Movistar

Encara no sabem l’abast, però sembla que bona part del Pirineu està sense servei de comunicacions de la principal operadora de telecomunicacions, Movistar.

Es una situació que es va repetint. Fa 15 dies va tornar a succeir. Les conseqüències son nefastes, a les portes d’un cap de setmana, els caixers no funcionen, no es pot cobrar amb les targes, i no tenim comunicacions ( ni telèfon ni internet ) , el que acaba perjudicant greument l’activitat turística.

Encara és més greu, si considerem que acabem de començar la temporada turística d’estiu, i que dura molt pocs dies, sotmesos a la climatologia….

Demanem que urgentment, es facin tots els esforços per solucionar aquesta situació, i que es prenguin les mesures tècniques que siguin necessàries, per què es pugui solucionar definitivament aquest incidents.

Des de la nostra organització, demanarem més informació a la nostra gent, quant ens hi puguem comunicar, i ens plantegem de fer reclamacions a la companyia, si no ens plantegen una solució de futur convincent.

Una vegada més es pot apreciar el dèficit d’infraestructures que pateix Lleida, en aquest cas de telecomunicacions, que ens allunyen de l’entorn de competitivitat que necessiten les nostres empreses.

Noticia relacionada
El Conselh Generau d’Aran reclama a Telefònica pels talls de telèfon i Internet