La fàbrica de Cerveses Mahou-San Miguel invita a visitar la seva fábrica de Lleida

La fábrica de cervesa Mahou-San Miguel de Lleida preparant unes visites guiades a les seves instal.lacions amb dos activitats per complementar-les: un tast maridat o un curs per apendre a despatxar cervesa.

El Grup Mahou – San Miguel és líder al sector cerveser nacional i col.labora activament en diversos esdeveniments gastronòmic com Madrid Fusió, Alimentària, Gastrofestival o les Fires i Rutes de la tapa que se celebren a diferents punts d’Espanya.

Amb aquestes visites volen donar la possibilitat de conèixer des del procès d’elaboració de la cervesa passant pel seu envasat, fins a una degustació de la nova gamma de productes. Al estar vinculats amb el mon de la gastronomia també ofereixen l’oportunitat de fer un tast maridat de tapes per a descobrir nous gusts o una classe pràctica de com es serveix la cervesa.

Les visites són gratuïtes i els horaris de dilluns a divendres al matí. La durada aproximada es de 3 hores i el nombre d’assistens ha d’estar comprès entre 30 i 50 persones que siguin totes majors de 18 anys.

Si esteu interessats en montar un grup per fer la visita us podeu posar en contacte trucant al tel 973 705400 o enviant un correu electrònic a mguamisr@mahou-sanmiguel.com