La desestimació del TSJC és un cop molt dur amb conseqüències desastroses pels hostaler lleidatans

Des d’HOSTALERIA DE LLEIDA no veuen la llum al final del túnel ni de lluny. Des del primer dia s’ha treballat i es continua fent un esforç diari per mantenir els establiments hostalers amb les més exigents condicions de seguretat i sanitàries. La decisió del TSJC de rebutjar les seves reclamacions, presentades aquesta mateixa setmana, per obrir l’interior dels establiments  i ajornar el pronunciament sobre la suspensió cautelar a partir del 17 d’agost ha estat la pitjor de les decisions pels hostalers que continuen veient les sales dels seus bars i restaurants tancades sense cap avanç.

Els hostalers continuaran defensant l’obertura completa dels seus establiments perquè entenen que s’estan lesionant greument els seus interessos. La postura de la Federació no es quedar-se de braços plegats. Entre d’altres necessitats urgents a nivell social i econòmic, ara toca centrar-se en els ajuts donada la malmesa situació d’alguns hostalers que es veuran obligats, a curt i mig termini, a tancar els seus negocis. Es calcula que el 40% dels establiments no tornarà a pujar la persiana.

La desesperació i l’expectativa de tancament del 40% dels establiments malmet, encara més, la situació actual

Aquesta mateixa setmana la Federació havia presentat petició de recurs contenciós administratiu i de mesures cautelaríssimes davant el TSJC llur desestimació ha caigut com un gerro d’aigua freda pels bars, restaurants i cafeteries de  Lleida ciutat, Alcarràs Torres de Segre, Aitona, Seròs, Soses i la Granja d’Escarp que continuen, els que en tenen, oferint el seu servei exclusivament a les terrasses i amb restriccions.