Lleida, Alcarràs, Aitona, La Granja d’Escarp, Seròs, Soses i Torres de Segre continuen igual fins al proper dimecres, a l’espera de dades sanitàries

Increïble, s’aprova la resolució avui divendres 24/07/2020 per la tarda i també es publica al DOGC.  És genera confusió, ja és tradicional, i amb divendres per la tarda.

Lleida i els 6 pobles continuen igual fins dijous 30/07/2020, a l’espera de les dades sanitàries.  

Des de les 00:00 hores del 25/07/2020 i durant un periode de 15 dies:

– S’estableix l’horari de tancament limitat fins a les 24 hores, llevat que les ordenances de cada municipi continguin l’obligació de tancament abans d’aquest hora, als restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals, dels següents municipis del Segrià i de la Noguera:

Els Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Aspa, Corbins, Llardecans, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, Torrefarrera, Torreserona, Vilanova del Segrià, Vilanova de la Barca, Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer Penelles, Preixens, Térmens, Torrelameu, la Sentiu de Sió, Vallfogona de Balaguer i les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat.

– Oci nocturn (discoteques, sales de ball i sales de festa amb espectacles): Tancat a tota Catalunya.  

Igualment resten suspeses les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora de discoteques, sales de ball i sales de festa amb espectacles.

I ningú preveu un pla d’ajuts. L’única zona d’Europa amb l’hostaleria tancada, i no es preveu cap ajut consistent per garantir la nostra continuïtat.

Clama al cel un pla de rescat per l’oci nocturn. Auxili si us plau que algú responsable escolti.

Necessitem activar els ERTOS amb les condicions i calendari de marc i les ajudes d’autònoms amb les condicions de marc també. De moment aquesta situació no està resolta, estem negociant amb la Generalitat per tal de donar-li una solució. És la millor garantia pels  treballadors i empresaris del nostre sector.

Document relacionat
RESOLUCIÓ SLT/1840/2020, de 24 de juliol, per la qual s’adopten mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.