S’Inicien les 24es Jornades Gastronòmiques de l’Alta Ribagorça

Les 24es jornades gastronòmiques del Bolets a l’Alta Ribagorça s’inicien avui i dins al  28 d’octubre. Els restaurants participants oferiran menús on el bolet serà el producte principal.

Farrero va destacar la feina dels restauradors per oferir una oferta gastronòmica de qualitat i posar en valor aquells productes que ens identifiquen i ens ajuden a posicionar-nos en un sector cada vegada més complex i competitiu.

Els restaurants participants en aquesta edició són els següents: Casa Prades, Restaurant Manantial, L’Aüt, La Granja, El Ventador, Villa Maria i El Fai. D’altra banda, tots els menús inclouen una El Fai degustació d’olis Oleaurum, una copa de cava, aigua de Caldes i Ratafia dels Raiers. A més, s’obsequiarà els clients amb un estri de cuina de fusta.

Paral·lelament a les Jornades, s’han organitzat altres activitats per als participants: diferents itineraris de natura, una caminada micològica, exposicions de bolets.