Jornada informativa de Compromís per la Sostenibilitat Biosphere al Berguedà

El passat 15 de febrer va tenir lloc a Berga la jornada Jornada informativa de Compromís per la Sostenibilitat Biosphere organitzada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

És el segon any que s’ofereix la possibilitat de que els establiments turístics de la comarca s’adhereixin a aquest compromís per la sostenibilitat Biosphere. L’any passat es van certificar 20 empreses berguedanes de diferents sectors: museus, cases rurals, restaurants, oficines turístiques, …

El certificat Biosphere te reconeixement mundial i es centra en aconseguir un major estalvi energètic i en promocionar les bones pràctiques dels establiments que s’hi adhereixen.

Els tràmits per aconseguir aquesta certificació també són molt més senzills que anteriors segells de qualitat i es fa mitjançant una plataforma online d’autoavalució.

Els establiments avaluats també comptaran amb el suport permanent dels tècnics amb 2 visites incloses i una sessió d’orientació abans de començar.

Els beneficis del certificat Biosphere són l’estalvi econòmic derivat de l’estalvi energètic, establiments més sostenibles, pla de millora personalitzat i acreditació oficial com a establiment sostenible.

biosphere