Jornada “Fem accessible el negoci turístic”

Us informen que la Direcció General de Turisme (DGT) i l’Agència Catalana de Turisme (ACT) organitzen la jornada Fem accessible el negoci turístic, que tindrà lloc el proper 12 de desembre a la Casa del Mar de Barcelona.

Aquesta sessió forma part del projecte europeu APP TOUR YOU en què participen entre d’altres socis, la Direcció General de Turisme (DGT). Aquest projecte té com a objectiu millorar la formació dels professionals del sector turístic perquè siguin capaços de descriure i explicar, de manera entenedora i clara, les característiques de les seves instal·lacions i serveis adaptats als turistes amb necessitats específiques.

La jornada permetrà sensibilitzar els professionals del turisme, mitjançant experiències que ja s’estan duent a terme, sobre la importància de saber oferir als viatgers amb algun tipus de discapacitat una informació real, fiable, verificada i actualitzada sobre la seva oferta, així com sobre les oportunitats de negoci que s’obren amb aquest col·lectiu.

Per a tots aquells que estigueu interessats en assistir-hi, podeu fer la vostra inscripció, de forma gratuïta, i consultar el programa en aquest enllaç. L’acte comptarà amb un intèrpret en Llengua de Signes Catalana (LSC).

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a: coneixementiestrategia.dgt.emo@gencat.cat