Jornada a Lleida del III congrés de Cuina de Catalunya

El passat dimarts dia 16, tal com havíem anunciat, és va desenvolupar la jornada Gastronomia i Cuina: producte i turisme, enquadrada dins els III Congrés Català de cuina . Va ser un èxit de participació, tot i que hi va haver alguna crítica per la baixa assistència d’empresaris d’hostaleria Lleidatans, segurament ocasionada per un tema de dates i del mateix disseny de la jornada, que perquè es pugui considerar de poc interès per part de l’empresariat hostaler de Lleida.

Es va posar en relleu la importància de la cooperació productor – hostaler, per obtenir un millor resultat global final i és va destacar la importància de la gastronomia com a valor turístic d’una destinació.

A més dels destacats cuiners locals, ens va acompanyar Carles Gaig i Jean-Louis Neichel, diversos productors locals líders en el seu camp, i agents de dinamització turística.

El pròxim dia 8 d’abril del 2019 es preveu una altra jornada a Lleida del III Congrés de cuina.