Joan Molas reelegit President dels Hotelers d’Espanya, CEHAT

Per tercera vegada i aquesta acompanyat al Comité Executiu per Juan Antonio Serrano, l’actual president de Lleida entre altres companys de la Confederació Catalana.

Molas era el representant de la candidatura presentada pel Gremi d’Hotels de Barcelona i ha estat l’única que ha concorregut a aquests comicis, que han tingut lloc durant la reunió del ple electoral celebrat aquest dijous a Madrid.

En el seu discurs d’acceptació del càrrec, Molas ha destacat que entre les seves prioritats hi ha la necessitat d’eradicar totalment l’allotjament turístic il·legal, incrementar les actuacions en assumptes europeus, harmonitzar la legislació de la classificació hotelera, una aposta decidida per l’R + D i la formació contínua dels treballadors, entre d’altres.

Molas també és president de la Confederació Empresarial d’Hostaleria, Restauració i Apartaments Turístics de Catalunya (ConfeCat), president de l’Institut Tecnològic Hoteler (ITH), vicepresident del Clúster Espanyol de Turisme de Salut (SpainCares), membre del comitè executiu del Consell de Turisme de la CEOE i vocal de la junta directiva de Fitur.