Ja pots sol·licitar la devolució de la renda per la maternitat!

Aquesta setmana l’Agència Tributària ha posat en funcionament el formulari per sol·licitar la devolució de les quotes pagades de més per haver declarat a la renda les prestacions de maternitat i paternitat dels exercicis 2014 i 2015.

En canvi, aquelles persones que l’haguessin cobrat durant els anys 2016 o 2017, hauran d’esperar al mes de gener de 2019, quan es preveu que Hisenda tingui preparat el formulari corresponent a aquells anys.

Com avançàvem fa unes setmanes, una sentència del Tribunal Suprem va declarar la maternitat exempta de tributació, per la qual cosa, milers de contribuents tenen dret al reemborsament dels impostos pagats en excés en els darrers quatre anys per aquest motiu.

Pel que fa a aquells qui gaudeixin del permís de maternitat o paternitat durant el 2018, no hauran de fer cap regularització de la seva renda, sinó que ja no inclouran la prestació a la propera declaració.

Per qualsevol dubte o aclariment al respecte, o bé per iniciar la tramitació de la sol·licitud, contacteu amb nosaltres a través del 973 24 88 58.

Article relacionat
Novetats respecte a la maternitat en l’IRPF