IVª edició de la Fira Sabor Vielha

Els dies 6, 7 i 8 de desembre és farà una nova edició de la Fira Sabor Vielha amb la mostra de formatges artesanals. La intenció és de donar a conèixer una gran varietat de formatges al públic. El formatge és un producte que cada cop és més apreciat per la varietat de gustos i sabors, pels diferents graus de maduració o la diversitat de llets.

Des de fa quatre anys es celebra aquesta fira que s’ha transformat en un punt de trobada tant pels professionals del món del formatge que arriben de diversos punts del Nord de l’Estat Espanyol i també de França, alguns d’ells amb premis en certàmens importants.

L’horari de la fira va des de les 11 a les 22 hores ininterrompudament a la Sala Polivalent de Vielha. A part dels formatges es podrà degustar també una gran varietat de productes artesanals i de qualitat (com bolets, embotits, confitures, vins…).

L’entrada al recinte serà lliure i el visitant podrà comprar tiquets de degustació de tres productes a 5 euros o de 7 productes a 10 euros. També s’han programat un seguit de tasts guiats tant de vins com de formatges que seran impartides per l’experta en formatges Natàlia Nicolau del Centre especial de Recerca Tecnològica de la UAB. El tast de vins seran dirigits per representant de les bodegues Mas de la Caçadora i el Celler Bregolat.

El preu del tast guiat del formatge és de 10 euros per persona mentre que el de vins és gratuït, prèvia inscripció.