IV Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic

El proper 23 i 24 de novembre tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau de Barcelona el IV Congrés Internacional sobre Turisme Asiàtic, CITA2015, amb el subtítol “Turisme asiàtic, turisme de qualitat”.

Els avantatges que el turisme asiàtic ofereix a les nostres principals destinacions són diverses: un nivell de despesa elevada, poques incidències, desestacionalització, interès per la gastronomia i costums locals, etc. Es tracta, en definitiva, d’un turisme de qualitat amb un enorme potencial de creixement.

Durant el congrés s’analitzaran, per mitjà d’experts internacionals de reconegut prestigi, aquells aspectes fonamentals per a conèixer les tendències del turisme asiàtic cap a Europa, de manera que les empreses del sector i les agències de promoció turística puguin adaptar millor els seus productes per tal d’atreure més turistes d’aquesta regió.

En el primer dia del congrés se celebrarà una sessió plenària amb diferents taules rodones en les quals s’anirà responent a les diferents preguntes plantejades. En el segon dia s’impartiran diversos tallers de formació sobre aspectes pràctics relacionats amb el turisme asiàtic, una de les novetats d’aquesta quarta edició.

Pots consultar el programa del congrés en aquest enllaç: http://asiantourism.net/index.php?lang=es&sid=programa

Si estàs interessat en assistir-hi pots inscriure’t a través de l’enllaç següent: http://asiantourism.net/index.php?lang=es&sid=inscripcion