Intensificació del reciclatge de residus a Lleida

Lleida està sent un model a seguir amb l’evolució del model de gestió del reciclatge de la ciutat. Malgrat tot, hem de continuar avançant per la necessitat del planeta de reduir el nostre impacte amb el medi ambient, per poder ser més sostenibles.

L’objectiu marcat és que el 2020 hem de recollir selectivament el 50% dels residus que generem. El 2017 estàvem al 31%.

Amb aquesta finalitat, l’Ajuntament de Lleida i Ecovidrio enceten una campanya adreçada al nostre col·lectiu, l’Hostaleria, com a grans generadors de volums d’envasos de vidre, amb l’objectiu de donar-nos més informació i facilitats per fer-ho correctament, i poder contribuir decididament per assolir aquesta fita.

No us cal recordar que l’Ajuntament ens demana voluntàriament la nostra col·laboració, però que disposa d’eines per actuar coercitivament en el cas que ho consideri.

També dir-vos que aquesta acció està en línia als ODS 2030 que ha fitxat l’ONU, i amb el nostre codi deontològic, amb el que us demanem la vostra implicació i constant col·laboració.

Si teniu propostes que penseu poden ajudar, o detecteu algun problema, podeu trucar al telèfon 973 70 04 55 o enviar un correu electrònic a mediambient@paeria.es de l’Ajuntament de Lleida o bé si ho preferiu, us poseu amb contacte amb nosaltres i ho transmetrem.

Durant els pròxims dies rebeu comunicacions de l’Ajuntament i d’ECOVIDRIO.

Document Relacionat
Carta Ajuntament de Lleida