Inscripcions al Workshop a l’Escola d’Hosteleria i Turisme de Lleida

Des de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida, i de la mà de la seva Directora, Sra. Anna M De Madariaga, ens fan arribar a la Federació una invitació per tal que totes les empreses d’Hostaleria i Restauració de l’Associació puguin participar d’aquests workshop.

WORKSHOP A L’ESCOLA D’HOTELERIA i TURISME DE LLEIDA
DATA: DIVENDRES DIA 6 D’ABRIL DE 2018
HORA: 11.00 a 13.45 H.

De què tracta: bàsicament que els alumnes de l’escola coneguin les empreses de la província de Lleida on poden anar a fer pràctiques o bé anar a treballar durant el període festiu de l’Escola. Les pràctiques dels estudiants es realitzen durant els mesos de juny i juliol i les especialitats que imparteix l’Escola són les següents:

  • Cuina i Gastronomia
  • Serveis en Restauració
  • Elaboració de productes alimentaris
  • Forneria
  • Pastisseria i confiteria
  • Gestió d’allotjaments Turístics

Durant el parell d’hores que durarà el workshop, es podrà tenir feedback amb l’alumnat de l’Escola, poder fer un contacte amb els joves i aconseguir les dades dels interessats/des.

Les empreses disposaran d’una taula i d’una cadira per l’empresa i l’altra cadira per l’alumne interessat a conèixer i saber més d’aquella empresa. A la taula, l’empresa pot tenir el material que cregui convenient per tal de donar a conèixer l’oferta del seu establiment.

Uns dies abans, la mateixa Escola haurà facilitat ala alumnes el llistat d’empreses participants, un cop s’hagin tancat les inscripcions de participació, que han de ser abans del dia 4 d’abril.

Aquestes inscripcions es faran directament a l’escola al 973 28 11 80.