Innocàmping 2019

La fira Innocàmping que ha tingut lloc a Lleida, dins la fira Municipàlia els dies 22,23 i 24 d’octubre ha acollit a expositors i ponents del sector del càmping.

La Jornada Tècnica que es va du a terme el dia 23 amb la presentació per part de la Sra. Marta Cortina, presidenta de l’Associació de Càmpings de Lleida. El Sr. Agustí Valls, periodista i responsable de la publicació Campireport va ser l’encarregat de moderar la jornada que servir per encetar diferents temàtiques pel sector del càmping en general. El Sr. Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de Tarragona va donar la seva visió respecte de com canviarà el sector i el procés de concentració i transformació de grans grups. Després el Sr. Pablo Boguña de Gispert, responsable de l’àrea de planificació patrimonial de Banca Privada de Caixabank va presentar l’estructura ideal de la propietat existent, per tal de minimitzar els costos d’una futura venda.

Els avantatges de la intermediació en la compravenda d’un càmping van estar exposats pel Sr. Florian Macé de Lepinay, responsable de Concerto España, especialitzats en l’acompanyament i operació en la compravenda de càmpings. El Sr. Jordi Tarradas, expert en riscos de Catalana Occident, va exposar la importància de les cobertures per assegurar les inversions a càmpings.

En la part final de la jornada, es va fer una taula rodona per posar en relleu que poden aportar les cadenes de càmpings al sector. Va intervenir en aquesta taula rodona: Ralph Heinze, director de Serveis Turístics Heinze Latzke, Walid Hanini, responsable d’Espanya de Capfun, Álvaro García, gerent de CampingRed, Sergio Gómez, director general d’Marjal Resorts, Pere Marquès, director general del Grup Sénia.

El món del càmping s’aplega en el sopar de gala del saló Innocamping

La presidenta de l’Associació de Càmpings, Marta Cortina, va donar la benvinguda als assistents al sopar de gala que es va fer al Parador del Roser de Lleida. En aquest sopar es va donar veu als presidents de les associacions de càmpings de Catalunya així com a les autoritats. També va hi va haver lloc per rendir homenatge al Sr. Lluís Perera, propietari del Grup Stel Càmpings, en reconeixement a la seva trajectòria i al seu esforç per modernitzar i fer valdre aquest tipus d’allotjament.