Informació sobre l’aturada del 8N

El passat cap de setmana es va anunciar una aturada general per demà dimecres dia 8 de novembre, motivada pel recent empresonament dels membres del govern de la Generalitat per les circumstàncies polítiques que viu el país. ANC i Omnium també la promouen, els sindicats majoritaris no secunden la mobilització com a l’anterior. Foment ha anunciat una denúncia per considerar que no és una vaga laboral, sinó política i PIMEC tampoc està d’acord amb la vaga tot i comparteix els motius pel que es fa. Dimarts al matí, aquesta és la situació.

L’última aturada, el passat 3 d’octubre, amb motiu de protesta sobre l’actuació policial al 1 d’octubre, dia del “referèndum”, va tenir un seguiment desigual, però a Lleida va ser molt significativa, especialment als nuclis poblats, en polígons i nuclis menys poblats, va ser menor. Al nostre sector hi va haver de tot. No hi va haver incidències destacables.

La nostra organització empresarial es manté totalment al marge d’aquesta situació política, per tant no marca cap directiu concreta a seguir, cadascú que faci el que cregui oportú, o vegi que ha de fer segons les circumstàncies que es trobi.

En tot cas sempre que necessiteu ens podeu demanar el nostre assessorament tècnic de com actuar, especialment amb l’àmbit laboral.

També dir-vos que els esdeveniments avancen molt ràpidament, i que us recomanem estar pendents de l’actualitat, especialment els dies que ens pugui afectar més a la nostra feina.