Informació i instruccions bàsiques de prevenció pel Coronavirus

Us informem que la Confederació Catalana d’Hosteleria, ha mantingut una reunió amb el Dr. Joan Guix, Secretari de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, per tal d’actualitzar la informació sobre la situació del Coronavius. En aquest sentit, ens ha aconsellat continuar mantenint amb total normalitat la nostra activitat diària.

Davant qualsevol situació de dubte, podeu trucar al 061 on us ajudaran a avaluar i actuar de forma pertinent.

Amb aquest Comunicat, us fem arribar també la nova Infografia elaborada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, on trobareu informació i instruccions bàsiques de prevenció, com rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó o solucions alcohòliques.

PREGUNTES I RESPOSTES
Adjunt trobareu també el document actualitzat de “Preguntes i Respostes”, confeccionat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Ministeri de Sanitat, podeu consultar les mesures de prevenció genèriques que es proposen, així com informació específica sobre el Coronavirus.

FONTS D’INFORMACIÓ
Es recomana que us informeu tan sols a través dels canals d’informació oficials, com ara l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), o fonts d’informació contrastades, com la nostra entitat, per evitar la propagació d’informacions falses.