Inauguració del Mercat d’Escapades a Barcelona

Desde avui i fins el diumenge 22 tindrà lloc a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona el Mercat d’Escapades, una de les accions més importants que l’Agència Catalana de Turisme ha organitzat per promocionar l’oferta turística de les comarques de l’interior, i que dóna inici a l’Any del Turisme d’Interior i de Muntanya.

En aquest gran mercat, en el qual participen 111 empreses, el públic podrà comprar in situ experiències turístiques diferents. Per facilitar l’accés a tota la informació, l’espai s’ha dividit en quatre zones en funció dels productes que s’hi ofereixen: activitats a la natura; cultura i gastronomia; enoturisme i oleoturisme; i vacances en família.

El Mercat d’Escapades se suma així a d’altres iniciatives que l’ACT ja ha posat en marxa per incentivar els viatges a l’interior de Catalunya, com la plataforma de comercialització d’experiències turístiques a través del web www.catalunya.com, que permet als usuaris comprar viatges combinats i activitats soltes a Internet, iniciant i finalitzant la compra en el mateix portal.

Enllaç Relacionat
Web mercat d’escapada