Ilerda Serveis rep el Premi Nacional de Neteja al Mèrit a la Trajectòria Empresarial

Coincidint amb la celebració del seu 25 aniversari, Ilerda Serveis rep un nou reconeixement públic. En aquesta ocasió, l’atorgat pel conjunt del sector de la neteja professional i higiene industrial d’Espanya, que d’aquesta manera premia i valora el treball, visió i capacitat de desenvolupament d’aquesta empresa lleidatana fundada per Fulgencio Ceron i liderada en l’actualitat per seu fill, Marc Ceron.

grupretallada

El passat dimarts 28 de maig, Ilerda Serveis, es va convertir en un dels protagonistes de la setena edició de la gala de lliurament dels Premis Nacionals de Neteja, en rebre el corresponent al “Mèrit en la Trajectòria Empresarial”. Aquesta gran festa sectorial tenir lloc a la ciutat de València amb motiu de la celebració del tercer Congrés Nacional de Neteja i Higiene Industrial, un acte, que conjuntament amb els premis, s’ha convertit en la principal cita anual del sector.
Fulgencio Ceron, fundador d’aquesta petita empresa lleidatana de caràcter familiar, va ser l’encarregat de rebre aquest honor, que reconeix el treball, visió i capacitat de desenvolupament de Ilerda Serveis. La consellera d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la Comunitat Valenciana, la Sra Bonig Trigueros va ser l’encarregada de lliurar el premi.

El fundador d’Ilerda Serveis aprofitar aquest acte per agrair el treball de totes les persones que ho han fet possible: col · laboradors, treballadors i, com no, tota la seva família. Així mateix, el Sr Ceron va tenir un record molt especial i emotiu per a Joan Mariné-un gran conegut per part de tot el sector per la seva impecable trajectòria al capdavant de Reckitt Benckiser Espanya, desgraciadament mort fa poc més de tres anys-Fulgencio Ceron aprofitar l’ocasió per reconèixer un cop més tot el suport rebut per part del Sr Mariné en la creació de l’empresa i el seu posterior desenvolupament.

Aquests premis, promoguts per la revista “Neteges” (editorial Borrmart) i el propi Consell Nacional de Neteja i Higiene Industrial, reconeixen l’esforç, la dedicació i les inversions en innovació i desenvolupament d’empreses i professionals.
La consecució d’aquesta destacada distinció té una especial significació per Ilerda Serveis ja que s’ha aconseguit en un any en el qual l’organització ha incorporat com a membres del jurat-a més de representants de les principals organitzacions empresarials del sector i de la pròpia editorial – a destacats membres vinculats amb altres àrees relacionades amb la neteja i higiene professional: neteja viària, manteniment i associacions d’usuaris de neteja (hostaleria, restauració i hospitals).

La història d’Ilerda Serveis en aquests 25 anys de vida ha estat marcada per un exercici de creixement continu. La seva capacitat d’adaptació al canvi, la introducció de nous productes i serveis-amb especial protagonisme per als de línia blanca i els ecològics-, la incorporació als principals grups de compra del sector (Uninet i Grup DINO), l’ampliació del nínxol de mercat i l’expansió a altres províncies (Osca, Tarragona …) han estat factors determinants en l’èxit d’aquesta empresa.
Ilerda Serveis, líder a la província de Lleida del sector de neteja professional i higiene industrial, continua amb la seva progressió empresarial, incorporant nous treballadors a la seva plantilla, que se situa en les 18 persones i augmentant la seva facturació de manera constant des de fa més de 8 anys (Ilerda Serveis, va tancar l’exercici 2012 amb 2.800.000 € de facturació un 9% més que el 2011. La previsió per 2013 és superar els 3 milions d’euros), dos fets que en temps de crisi tenen una especial significació.

entregaret

Aquest nou guardó se suma als ja obtinguts per aquesta empresa lleidatana de caràcter familiar, com l’atorgat per PIMEC l’any passat distingint com a empresa comercialitzadora més competitiva de Catalunya, millor empresa de comerç de Lleida (Cambra de Comerç de Lleida), premi emprenedors de la Diputació de Lleida a la Trajectòria Empresarial, premi a la responsabilitat social corporativa atorgat per la JCI, o el premi a la conciliació Empresa-Família per l’associació FUNDE, entre d’altres.