Wifi professional: Hotspot

Hostaleria de Lleida i l’empresa consultora Vola, especialista en solucions d’internet i connectivitat, han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu de fer arribar, la tecnologia del Hotspot als establiments hostalers. Una solució única tant per l’establiment com pels seus clients i a més amb les millors condicions econòmiques del mercat.

Però, què és el Hotspot?

I a més a més…

Amb el Hotspot pots tenir una sèrie d’avantatges i beneficis. Aquí et resumim algunes:

  • És una solució que es pot implementar en qualsevol punt geogràfic. Amb la mateixa qualitat, en el centre de Lleida o en un establiment del Pallars.
  • El Hotspot es una eina que permet compartir internet de forma segura, eficaç i legal. Compleix la normativa de protecció de dades i amb les degudes proteccions informàtiques.
  • Gràcies al conveni, podràs estalviar i atreure clients. Si contractes la connectivitat amb VOLA (internet i telefonia) tindràs el servei de Hotspot gratis durant un any.
  • Com VOLA és una empresa assessora en connectivitat, tindràs accés a les millors ofertes de tots els operadors del mercat i sempre amb la millor relació qualitat-preu.
  • Els clients podran trobar la carta del teu restaurant en el hotspot del teu local. El Hotspot és una gran eina de màrqueting, descobreix la seva potencialitat.

Preus especials en fibra òptica

El Hotspot obre un ventall de possibilitats de servei inimaginables. El primer que et proposem és la possibilitat d’oferir als teus clients el Diari Segre per que el llegeixin al teu local. Una primicia nacional.

Hem tancat també un acord amb el Diari Segre, en el que si ets  associat d’Hostaleria de Lleida i tens contractada o contractes la subscripció en  la versió en paper, t’inclouen  5 llicències de subscripció digital gratuïtes perquè els teus clients en puguin gaudir. Si no ets subscriptor, tens la possibilitat d’una  promoció d’un mes gratuït, amb dos accessos simultanis. És una gran solució per a preservar la salut dels clients en aquests moments en què cal prendre mesures addicionals per la Covid-19, i oferir una imatge d’innovació tecnològica.

D’altra banda també hi ha l’opció de  contractar únicament la versió digital a preus especials.

En el cas que estiguis interessat o vols més informació pots contactar per telèfon amb nosaltres al 973 24 88 58 o per email  mroca@hostaler.org

Documentació relacionada
Solució Hotspot Vola
Preus Hotspot