Hostaleria de Lleida celebra l’Aplec amb un menú del caragol versionat per 15 restaurants

Del 20 al 22 de maig, de divendres a diumenge, el MENÚ DEL CARAGOL d’HOSTALERIA DE LLEIDA – MOVIMENT H s’afegeix a la gran festa de l’Aplec del Caragol. 15 restaurants han preparat un MENÚ DEL CARAGOL en què deixen volar la seva creativitat i visió, moderna o tradicional, vers un producte tan lleidatà i popular com és el caragol. Amb un preu tancat de 20€ pels adults i 8 € pels nens, amb IVA inclòs, es pot gaudir de la bona taula i la sobretaula sense presses.

Per només 20 €, els adults i 8€, els nens, es pot gaudir d’un ampli ventall de propostes

Els bars i restaurants participants del MENÚ DEL CARAGOL 2016 són:
CAL FARRÉ (Major, 2. Vallfogona de Balaguer), CAN RUBIES (Partida de Butsènit, 11. Lleida), COMBA (Doctora Castells, 40. Lleida), EL BISTROT – HOTEL ZÈNIT (General Britos, 21. Lleida), GALINDO (Cardenal Cisneros, 30. Lleida), GENIAL (Navarra, 1. Lleida), IRUÑA (Pl. de Sant Llorenç, 3. Lleida), It…food&drink (Camp de Mart, 7. Lleida), LA FONDA DEL NASTASI (Crta. d’Osca, km 2.5. Lleida), L’ANTIQUARI TAPES (Pg. de Ronda, 92. Lleida), LOLA MÁS SABORES (Rovira Roure, 41. Lleida), MATCH POINT CAFÈ- TENNIS URGELL (Partida de Balàfia, 71. Lleida), NIZA (Av. Pius XII, 15. Lleida), SAPATA (Torres de Sanuí, 11. Lleida) i TXEMA (Baró de Maials, 16. Lleida).

Així mateix, a www.movimenth.com es pot trobar tota la informació en detall tant dels establiments com de la seva oferta i ubicació.

MenuCaragol-Hostaleria-16