Hostalers pel ZERØ malbaratament: S’inicien les visites d’assessorament per la seva implantació

Tal com es va explicar en aquest butlletí de news del 19 de desembre, s’inicien ja les visites a establiments per tal de tirar endavant la implantació d’aquesta proposta.

Aquests dies, les empreses d’Hostaleria i restauració de la província rebran la trucada de l’empresa Ecostudi, per tal de presentar quines són les accions que cada establiment pot realitzar per minimitzar el malbaratament alimentari i anar treballant per alinear-nos amb els Objectius de desenvolupament sostenible ( ODS ).

Recordem aquí els principals eixos d’actuació:

  1. En una 1a fase es visitaran aproximadament 500 establiments de tota la província de Lleida per convidar-los a participar. Així mateix rebran informació sobre el malbaratament i l’ambientalització de les seves cartes. Posteriorment, rebran un informe de diagnosi que serà lliurat confidencialment a cada establiment.
  2. Disseny i edició d’un segell identificatiu: Malbaratament alimentari ZERO.
  3. Creació d’una guia digital contra el malbaratament a l’hostaleria.
  4. Informe específic per a cada establiment participant.
  5. Lliurament de caixes de cartó (foodboxes) a repartir entre els establiments participants amb l’objectiu que els seus clients s’emportin a casa les restes alimentàries dels seus àpats.
  6. Sessions formatives sobre el malbaratament alimentari adreçades a tots els associats d’Hostaleria de Lleida.

HOSTALERS PEL ZERØ MALBARATAMENT: Campanya de conscienciació contra el malbaratament alimentari